bannerJF-4
bannerJM-5
bannerJF-6
bannerJF-1
bannerJF-2
bannerJF-3
company (1)
tentang Kami

Profil Perusahaan

Hangzhou Jie Feng Leisure Product Co., Ltd Mangrupikeun Produsén Profesional Produk Piaraan Di Cina Sareng Tempatna Di Kota Pingyao Kota Hangzhou. Pabrik Diawitan Di 2008 Sareng Kami Gaduh Seueur Pangalaman dina Industri Piaraan. Naon Anu Urang Diudag Ayeuna Éta Desain Unik Sareng Quanlity Pangsaéna Pikeun Produk.

Tambih deui

suplai piaraan

pasar pencinta piaraan

  • cardboard cat house

    karton ucing imah

    Kami gaduh patén nyalira sareng barang ieu. Éta didamel tina kertas bergelombang ramah lingkungan sareng urang nempatkeun bantalan gores duanana dina luhur sareng handapeun barang. Bau unik tina kardus narik ucing pisan kanggo maén langkung senang. Produkna aya dina struktur perakitan kalayan volume angkutan alit sareng tiasa ngahémat biaya transportasi pikeun palanggan. Naon deui, éta bakal nyangking rasa kahontal pelanggan nalika réngsé ngarakit.

  • post cat scratcher

    pasang goresan ucing

    Kami gaduh patén nyalira sareng barang-barang ieu. Éta didamel tina ramah lingkungan E1 tingkat MDF. Kami ngadamel desain ieu di akhir taun 2019 sareng éta timbul perhatian anu hébat dina paméran piaraan. Ieu jual pisan saé dina 2020. Kami ngadamel bentuk anu béda sareng seueur warna pikeun konsumén pikeun dipilih, ogé, kardus bergelombang tiasa diganti. Di sagigireun goresan, urang nambihan cocooan mouse kanggo nambih pikaresepeun ucing. Upami anjeun resep kana séri ieu, mangga ngahubungan kami! Urang tiasa ngadamel desain khusus pikeun anjeun!

  • post cat scratcher

    pasang goresan ucing

    Kami gaduh patén nyalira sareng barang-barang ieu. Éta didamel tina ramah lingkungan E1 tingkat MDF. Kami ngadamel desain ieu di akhir taun 2019 sareng éta timbul perhatian anu hébat dina paméran piaraan. Ieu jual pisan saé dina 2020. Kami ngadamel bentuk anu béda sareng seueur warna pikeun konsumén pikeun dipilih, ogé, kardus bergelombang tiasa diganti. Di sagigireun goresan, urang nambihan cocooan mouse kanggo nambih pikaresepeun ucing. Upami anjeun resep kana séri ieu, mangga ngahubungan kami! Urang tiasa ngadamel desain khusus pikeun anjeun!

  • MDF cat toy

    Cocooan ucing MDF

    Kami gaduh patén nyalira sareng barang ieu. Éta didamel tina kualitas luhur ramah lingkungan E1 tingkat MDF. Kami ngagabungkeun bal sareng karton bergelombang babarengan. Ucing tiasa ngorehan sareng ogé maén bal. Dibandingkeun sareng cocooan goresan kertas, kami parantos ngadamel langkung seueur bentuk tina séri ieu. Di sagigireun ieu tilu bentuk anu didaptarkeun, kami ngagaduhan seueur bentuk anu sanés. Naon deui, goresan bantalan di tengah tiasa diganti anu hartosna barang ieu awét. Palanggan ngan ukur kedah ngagentos bagian tengah anu murah sareng gampang diatur. Upami anjeun ...

  • Reptile Cage

    Kandang réptil

    Kandang réptil mangrupikeun jenis kabinét anu dianggo pikeun ngamaénkeun amfibi. Konsumén tiasa ngahias lomari na numutkeun kahoyong masing-masing, sareng masang lampu sareng pepelakan supados piaraanna istirahat langkung saé. Kami nganggo papan anu ramah lingkungan sareng tiasa ngaropea sababaraha ukuran pikeun konsumén kami. Kami ngekspor kandang réptil ka Éropa sareng Amérika, Australia sareng éta ngajualan saé sepanjang waktos. Ngabagéakeun patarosan anjeun.

  • cat wall shelf SCW08-S

    témbok ucing rak SCW08-S

    Éta didamel tina ramah lingkungan E1 tingkat MDF. Kami ngadamel desain sareng nampi seueur patarosan dina Halaman Wéb. Rak témbok ucing mangrupikeun barang piaraan modis, anu tiasa ngantep ucing ngagaduhan rohangan ulin. Modél multi-lapisan langkung cocog pikeun sifat nanjak ucing. Kolom tali rami tiasa ngantep ucing ngeruk cakar na. Rarancangna khusus sareng murah. Éta parantos didukung sareng dipiara ku seueur palanggan.

Tambih deui

wartos

bérita paling énggal

  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners