Produk

karton ucing imah


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kami gaduh patén nyalira sareng barang ieu.
Éta didamel tina kertas bergelombang ramah lingkungan sareng urang nempatkeun bantalan gores duanana dina luhur sareng handapeun barang. Bau unik tina kardus narik ucing pisan kanggo maén langkung senang.
Produkna aya dina struktur perakitan kalayan volume angkutan alit sareng tiasa ngahémat biaya transportasi pikeun palanggan. Naon deui, éta bakal nyangking rasa kahontal pelanggan nalika réngsé ngarakit.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?
    Pabrik Langsung.

    2. Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
    30-35 dinten saatos nampi setoran anjeun.

    3. Kumaha upami mayar?
    T / T, deposit 30% sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L
    (urang ogé tiasa ngalakukeun L / C)

    4. Naha anjeun ngagaduhan audit pabrik?
    Leres. Kami gaduh BSCI & ISO

    5. Naha anjeun sanggup ngalakukeun logo / bungkus kustom?
    Leres. Urang tiasa ngadamel barang numutkeun kabutuhan pelanggan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    5