Produk

témbok ucing rak SCW08-S


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Éta didamel tina ramah lingkungan E1 tingkat MDF. Kami ngadamel desain sareng nampi seueur patarosan dina Halaman Wéb.
Rak témbok ucing mangrupikeun barang piaraan modis, anu tiasa ngantep ucing ngagaduhan rohangan ulin. Modél multi-lapisan langkung cocog pikeun sifat nanjak ucing. Kolom tali rami tiasa ngantep ucing ngeruk cakar na. Rarancangna khusus sareng murah. Éta parantos didukung sareng dipiara ku seueur palanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?
    Pabrik Langsung.

    2. Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
    30-35 dinten saatos nampi setoran anjeun.

    3. Kumaha upami mayar?
    T / T, deposit 30% sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L
    (urang ogé tiasa ngalakukeun L / C)

    4. Naha anjeun ngagaduhan audit pabrik?
    Leres. Kami gaduh BSCI & ISO

    5. Naha anjeun sanggup ngalakukeun logo / bungkus kustom?
    Leres. Urang tiasa ngadamel barang numutkeun kabutuhan pelanggan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    5