Tentang Kami

Kami ngalakukeun hal anu rada béda, sareng éta cara anu kami resep!

company

Perusahaan Kami

Hangzhou Jie Feng Leisure Product Co., Ltd Mangrupikeun Produsén Profesional Produk Piaraan Di Cina Sareng Tempatna Di Kota Pingyao Kota Hangzhou. Pabrik Diawitan Di 2008 Sareng Kami Gaduh Seueur Pangalaman dina Industri Piaraan. Naon Anu Urang Diudag Ayeuna Éta Desain Unik Sareng Quanlity Pangsaéna Pikeun Produk.

Kami Gaduh Desainer Kami Sareng Ngalarapkeun Pikeun Pengirim Sadaya Gaya Anyar. Sareng Kami Ngajaga Ékspor Produk Kami ka Amérika, Jepang, Korea, Oceania Éropa, Jsb Dumasar kana Quanlity Tinggi Sareng Harga Pangsaéna, Kami Kagungan Reputasi Anu Saé Di Sakabéh Dunya. Sagala Inpormasi Sareng Permintaan Punten Hayu Urang Terang Kahiji Kali.

Wisata Pabrik

company (1)

company (1)

company (2)

company (3)

company (4)

company (5)

company (8)

company (9)

company (10)

Hangzhou Jie Feng Leisure Product Co., Ltd.