Produk

pasang goresan ucing


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kami gaduh patén nyalira sareng barang-barang ieu.
Éta didamel tina ramah lingkungan E1 tingkat MDF. Kami ngadamel desain ieu di akhir taun 2019 sareng éta timbul perhatian anu hébat dina paméran piaraan. Ieu jual pisan saé dina 2020. Kami ngadamel bentuk anu béda sareng seueur warna pikeun konsumén pikeun dipilih, ogé, kardus bergelombang tiasa diganti. Di sagigireun goresan, urang nambihan cocooan mouse kanggo nambih pikaresepeun ucing.
Upami anjeun resep kana séri ieu, mangga ngahubungan kami! Urang tiasa ngadamel desain khusus pikeun anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?
    Pabrik Langsung.

    2. Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
    30-35 dinten saatos nampi setoran anjeun.

    3. Kumaha upami mayar?
    T / T, deposit 30% sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L
    (urang ogé tiasa ngalakukeun L / C)

    4. Naha anjeun ngagaduhan audit pabrik?
    Leres. Kami gaduh BSCI & ISO

    5. Naha anjeun sanggup ngalakukeun logo / bungkus kustom?
    Leres. Urang tiasa ngadamel barang numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    5