Patarosan anu sering Ditaroskeun

Peryogi bantosan? waleran kana patarosan anjeun!

Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?

Pabrik Langsung.

Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

30-35 dinten saatos nampi setoran anjeun.

Kumaha upami mayar?

T / T, deposit 30% sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L

(urang ogé tiasa ngalakukeun L / C)

Naha anjeun ngagaduhan audit pabrik?

Leres. Kami gaduh BSCI & ISO

Naha anjeun sanggup ngalakukeun logo / bungkus khusus?

Leres. Urang tiasa ngadamel barang numutkeun kabutuhan pelanggan.