Produk

MDF ucing imah SC-246


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kami gaduh patén nyalira sareng barang ieu.
Kami gaduh dua gaya imah ucing.
Gaya anu munggaran (nganggo sekrup): kami mendesain bentuk anu béda pikeun barang ieu. Éta didamel tina kualitas luhur ramah lingkungan E1 tingkat MDF. Urang ogé tiasa nganggo cetak kertas pikeun ngagentos papan MDF anu tiasa ngadamel desain geulis khusus.
Gaya anu kadua (nganggo cincin karét): mimiti sadayana, gampang dipasang. Naon deui, nalika ngirim, éta tiasa dibungkus dina datar anu ngagaduhan CBM alit sareng ngahémat biaya pengiriman.
Duanana dua gaya tiasa nganggo ngagantian bantalan goresan anu ngajantenkeun barang awét. Urang ogé tiasa ngarancang bentuk anu béda pikeun anjeun. Upami anjeun resep, mangga ngahubungan kami iraha waé!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?
    Pabrik Langsung.

    2. Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
    30-35 dinten saatos nampi setoran anjeun.

    3. Kumaha upami mayar?
    T / T, deposit 30% sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L
    (urang ogé tiasa ngalakukeun L / C)

    4. Naha anjeun ngagaduhan audit pabrik?
    Leres. Kami gaduh BSCI & ISO

    5. Naha anjeun sanggup ngalakukeun logo / bungkus kustom?
    Leres. Urang tiasa ngadamel barang numutkeun kabutuhan pelanggan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    5