Produk

Cocooan ucing MDF


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kami gaduh patén nyalira sareng barang ieu.
Éta didamel tina kualitas luhur ramah lingkungan E1 tingkat MDF. Kami ngagabungkeun bal sareng karton bergelombang babarengan. Ucing tiasa ngorehan sareng ogé maén bal.
Dibandingkeun sareng cocooan goresan kertas, kami parantos ngadamel langkung seueur bentuk tina séri ieu. Di sagigireun ieu tilu bentuk anu didaptarkeun, kami ngagaduhan seueur bentuk anu sanés. Naon deui, goresan bantalan di tengah tiasa diganti anu hartosna barang ieu awét. Palanggan ngan ukur kedah ngagentos bagian tengah anu murah sareng gampang diatur.
Upami anjeun resep, kami tiasa ningalikeun anjeun sadaya bentuk pikeun rujukan ~


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?
    Pabrik Langsung.

    2. Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
    30-35 dinten saatos nampi setoran anjeun.

    3. Kumaha upami mayar?
    T / T, deposit 30% sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L
    (urang ogé tiasa ngalakukeun L / C)

    4. Naha anjeun ngagaduhan audit pabrik?
    Leres. Kami gaduh BSCI & ISO

    5. Naha anjeun sanggup ngalakukeun logo / bungkus kustom?
    Leres. Urang tiasa ngadamel barang numutkeun kabutuhan pelanggan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    5