Produk

Kandang réptil


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kandang réptil mangrupikeun jenis kabinét anu dianggo pikeun ngamaénkeun amfibi. Konsumén tiasa ngahias lomari na numutkeun kahoyong masing-masing, sareng masang lampu sareng pepelakan supados piaraanna istirahat langkung saé. Kami nganggo papan anu ramah lingkungan sareng tiasa ngaropea sababaraha ukuran pikeun konsumén kami. Kami ngekspor kandang réptil ka Éropa sareng Amérika, Australia sareng éta ngajualan saé sepanjang waktos. Ngabagéakeun patarosan anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?
    Pabrik Langsung.

    2. Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
    30-35 dinten saatos nampi setoran anjeun.

    3. Kumaha upami mayar?
    T / T, deposit 30% sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L
    (urang ogé tiasa ngalakukeun L / C)

    4. Naha anjeun ngagaduhan audit pabrik?
    Leres. Kami gaduh BSCI & ISO

    5. Naha anjeun sanggup ngalakukeun logo / bungkus kustom?
    Leres. Urang tiasa ngadamel barang numutkeun kabutuhan pelanggan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    5